Zoekmachine Optimalisatie

Wat is Zoekmachine Optimalisatie

Onder Zoekmachine Optimalisatie worden alle activiteiten verstaan die leiden tot een goede positionering in de zoekresultaten van Google, op de voor uw product of dienstverlening relevante zoekwoorden.

Waarom hebt u een website? Het is uw digitale visitekaartje? Maar weet u ook of en wat de website u oplevert? En levert uw website u het maximale rendement?

Lastige vragen maar cruciaal als u uw product of dienstverlening onder de aandacht wilt brengen van een breed publiek. Het internet is daarvoor een uitgelezen medium.

Om uw website beter te laten renderen is het van belang dat uw potentiƫle klanten uw website weten te vinden, dat de website voldoet aan hun verwachting en het voldoende vertrouwen wekt om ze de stap te laten nemen naar het doen van een aankoop of afnemen van uw dienst. Kortom: van een potentiƫle klant een echte klant maken.

Het hele proces van visitekaartje naar optimaal renderende omzetmachine is samengevat in de term Zoekmachine Optimalisatie (ZMO), ook bekend als Searchengine Optimization (SEO).

Hieruit blijkt dat er niet alleen kan worden volstaan met het uitvoeren van een paar trucjes om hoog in de zoekresultaten van Google te verschijnen. Dat zorgt alleen nog maar voor bezoekers. Om deze bezoekers zover te krijgen dat ze een serieuze interesse krijgen in uw product of dienst is meer nodig.

 

 

 

Deze site is gevalideerd...