Zoekwoordenonderzoek

Effectief zoekwoorden kiezen

Als je grote bezoekersaantallen naar je website wilt trekken dan is voor de keuze van de juiste zoekwoorden voor je onderneming een serieuze investering nodig.

Maar hoe pak je dat nou aan. Hoe kies je de juiste zoekwoorden en hoe pas je die het beste toe op je website. Daar kun je zelf goed achter komen, of je huurt een professional in. De keuze is aan u. Na het lezen van dit artikel snapt u het belang van goede zoekwoorden. Alleen met goede zoekwoorden bereikt u tevreden bezoekers.

Het belang van Zoekwoord Selectie.

De zoekwoord selectie moet niet te licht opgevat worden. Zoekwoord selectie kan beschouwd worden als het voornaamste onderdeel van de marketing strategie.

De woorden die je op je website zet worden ooit geïndexeerd door de zoekmachines. De tekstuele inhoud van je website is bepalend voor de manier waarop de zoekmachines je website rubriceren en hoe mensen je website vinden via de zoekmachines.

De meest fundamentele gedachte achter het zoeken naar de juiste zoekwoorden is zoekwoorden kiezen waar werkelijk door mensen naar gezocht wordt. Het is belangrijk om je te verplaatsen in de gedachten van je doelgroep en niet te denken als de expert op je vakgebied. Stel, je hebt een website waarop je autostoelhoezen verkoopt. Ik zou dan niet gaan voor zoekwoorden als “auto” of “stoel”. Deze zoekwoorden zijn veel te algemeen en hebben honderdduizenden concurrerende sites.

 

 

Deze site is gevalideerd...